Referenties

The 3 children very much liked their lessons with Jill. I am very, very satisfied overall with Jill as their teacher and the lessons. The “good-bye party” at the school Jill had arranged went very well and the children really enjoyed it. My childrens’ English is even better than my own”.

Familie Peij

Zuid-Afrika
Behalve dat de materialen bijzonder aansprekend en professioneel zijn, zijn wij ook zeer te spreken over de deskundigheid, flexibiliteit en persoonlijkheid van Pauline, de docente. Wij zijn erg blij dat wij met jullie mochten werken en voor het geven van het vertrouwen aan onze beide jongens. Ik zou iedereen die met kinderen naar het buitenland vertrekt, Expat Kids van harte aan willen raden.

Familie Leitner-de Jongh

USA)
Lisa en Niels hebben enkele weken geleden de test voor de internationale school gedaan met goed resultaat. Waren we erg blij mee. Wij vinden dat Vandna het geweldig heeft gedaan met haar ‘drill’ course. Zowel Lisa als Niels deinzen er niet voor terug allerlei zaken in het Engels te vragen.

Familie Huijbregsen

Maleisie)
Mijn zoon zit nu ruim 2 weken op de internationale school alhier en je merkt dat een voorbereiding via Engelse les in Nederland zijn vruchten afwerpt. Uiteraard krijgt hij hier nog intensive English, maar zijn instap niveau is goed genoeg om mee te kunnen draaien in de dagelijkse lessen op school”

Familie Hoekstra

Kazachstan