Wij emigreren

Quality language training eases the transition to international education

Bridge

Developer
voor Expats

Wij emigreren

Een verhuizing is een stressvolle aangelegenheid, en al helemaal als dat naar het buitenland is. Er komt veel voorbereiding bij kijken. Daarbij mogen de kinderen niet vergeten worden.

Een goede voorbereiding zorgt er immers voor dat de uitzending of emigratie een grotere kans van slagen heeft. Op veel internationale scholen zijn de toelatingseisen bovendien vrij hoog. Ook als dat niet het geval is, is het verstandig om juist de kinderen niet te vergeten. 

Onze Expat-training op maat bied dé oplossing. In een relatief korte tijd kunnen wij kinderen klaarstomen op toelating en een vloeiende overgang in het nieuwe thuisland. Met een gedegen voorbereiding voelen kinderen zich sneller op hun gemak in hun nieuwe omgeving en komen sneller mee in de klas. Ook verkleint het de kans op doubleren aanzienlijk.

Als ervaringsdeskundigen op het gebied van taalverwerving bij jonge kinderen hebben wij al voor meer dan 60 multinationals, die gezinnen uitzonden, mogen werken. Maar ook een grote groep particulieren die het belangrijk vinden om te investeren in de toekomst van hun kinderen, hebben we succesvol op weg mogen helpen.

voor Expats

Een gedegen taaltraining

De training bestaat uit individuele of duo/triolessen, als leeftijden en niveaus niet te ver uiteen liggen. We kijken goed naar de behoeften van het kind en de eisen van de (internationale) school. Voor ieder individueel gezinslid stellen wij een adequaat leerplan op. Daarbij zorgen we voor een goede balans en proberen we de lessen in samenspraak met de school zoveel mogelijk tijdens schooltijd te laten plaatsvinden.

Onze intensieve trainingen worden individueel op maat gemaakt met als uitgangspunt; plezier hebben in het verkennen en toepassen van – verbinding en contact maken met de Engelse taal. Taaltraining voor uzelf en/of uw partner behoord ook tot de mogelijkheden. 

De teachers

Een breed netwerk van gekwalificeerde (near) native speakers kleurt onze database. Wij werken enkel met professionele teachers die een Bachelors of Masters degree in een relevant werkgebied hebben behaald. Onze teachers zijn gespecialiseerd in ESL (English as a Second Language) aan kinderen. Iedere teacher is zorgvuldig geselecteerd en gescreend, waarbij een recente VOG verklaring een must is!