Wij zenden uit

Experience shows that good preparation pays off!

Jax

Trainer
voor werkgevers

Wij zenden uit

Een succesvolle uitzending van een werknemer hangt in grote mate af van een degelijke voorbereiding. De toekomst van de kinderen geldt als één van de hoogste criteria waarop men een besluit neemt de expatriëring aan te gaan.
Onze expattraining bereidt kinderen goed voor op een internationale of Engelstalige school. Een toelatingstest is steeds vaker verplicht. Met een trackrecord van ruim 60 multinationals die u voorgingen, zijn wij een betrouwbare partner.

Ons aanbod

Een gedegen taaltraining

De training bestaat uit individuele of duo/triolessen, als leeftijden en niveaus niet te ver uiteen liggen. We kijken goed naar de behoeften van het kind en de eisen van de (internationale) school. Voor ieder individueel gezinslid stellen wij een adequaat leerplan op. Daarbij zorgen we voor een goede balans en proberen we de lessen in samenspraak met de school zoveel mogelijk tijdens schooltijd te laten plaatsvinden. Taaltraining voor werknemer en partner behoord ook tot de mogelijkheden. 

De teachers

Een breed netwerk van gekwalificeerde native speakers kleurt onze database. Wij werken enkel met professionele teachers die een Bachelors of Masters degree in een relevant werkgebied hebben behaald. Onze teachers zijn gespecialiseerd in ESL (English as a Second Language) aan kinderen. Iedere teacher is zorgvuldig geselecteerd en gescreend, waarbij een recente VOG verklaring een must is!